SensoDetect® ser ökat intresse i Asien

REG

"Asien, och då framförallt Kina, är en av våra viktigaste marknader. Bara i Kina ser jag en marknadspotential på närmare 9 miljarder sek och då endast för ett av våra tre områden, SensoDetect Diagnostics. Med SensoDetect Medication och SensoDetect Health är marknadspotentialen betydligt större.

Det gäller att bryta igenom och komma till avslut. Inom hälso och sjukvård behövs inte bara beslut av personer i ledande ställning utan även en framdrift tillsammans med framstående läkare och etablerade sjukhus. Resan kommer därför att primärt fokusera på att skapa relationer med läkare men vi kommer även att diskutera hur vi kan öka framdriften av ansökan för NMPA (Kinas FDA) med Encheng. En ansökan som är av stor vikt inte bara för att ett godkännande, då det även startar en avtalad månatlig intäkt redan år 1 på minst 4 miljoner sek minimum och med ett totalt lägsta värde på 126 miljoner sek över 15 år. Godkännandet behövs även för att starta samarbeten med bland andra Beijing University of Traditional Chinese Medicine och Beijing Tiantan Hospital." säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

Datum 2023-08-30, kl 09:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!