SensoDetect® nära godkännande av studie i Saudiarabien

REG

SensoDetect är nu nära ett godkännande av autism studien tillsammans med Dr Saleh på King Abdullah bin Abdulaziz University Hospital (KAAUH) i Saudi Arabien. Godkännandet innebär starten på den efterfrågade och projekterade försäljning som ligger till grund för SensoDetects vidare tillväxt i GCC. 

”Dr Saleh är en respekterad expert inom Autism i hela GCC och är förutom direktör på KAAUH är han även surveyor av Saudi Central Board For Accreditation of Health Care Institutions (CBAHI) och ordförande av för Saudi Health Council (SHC). På grund av Dr Salehs position och erfarenhet innebär en godkänd studie att SensoDetects tjänster succesivt kan etableras på sjukhus, kliniker & skolor i hela GCC. Bara för ett av våra tre områden, SensoDetect Diagnostics, ser vi en total marknadspotential på 2,2 miljarder sek för Saudi Arabien och Dubai. Ser vi till GCC och inkluderar SensoDetect Medication och SensoDetect Health är marknadspotentialen betydligt större. Nu krävs ökat fokus på att säkerställa leverans av våra produkter & tjänster baserat på både organisatoriska & finansiella resurser.“ säger VD Per-Anders (PA) Hedin. 

Datum 2023-10-18, kl 10:19
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!