SensoDetect® informerar om förvärvet av EDOR

REG

SensoDetect skrev i oktober 2023, ett LOI med Globopetz (tidigare Emotra) angående en inkromsaffär av produkten EDOR*. Bolaget meddelar att processen går vidare och förväntat beslut om affär nu är januari 2024.

"Depression, är ett av de stora globala folkhälsoproblemen. Försämrad arbetsförmåga, allmän försämrad hälsa, relationsproblematik, alkohol- och drogmissbruk, långa sjukskrivningar samt värsta fall, självmord är några av dess konsekvenser. Vi ser därför EDOR som ett kompetent komplement till vår produktportfölj för screening av suicid och diagnosticering av depression. Då fokus den senaste månaden varit på kontraktsavslut i Saudiarabien, expansion i Kina och säkring av vår till 80% garanterade företrädes emission har arbetet med förvärvet dessvärre saktats ned. Nästa steg är en fördjupad presentation av företagets grundare och assisterande professor Dr. Lars- Håkan Thorell från Linköpings Universitet i december. Beslut om affär förväntas nu i januari 2024.", säger Per-Anders Hedin, VD för SensoDetect. 

Datum 2023-11-21, kl 16:28
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!