SensoDetect deltar och presenterar på "New Enrepreneurship Forum" i Kina

REG

SensoDetects VD Per-Anders (PA) Hedin är inbjuden av Beijing Tiantan Hospital att delta och under öppningsceremonin presentera på Kina Medical Equipment Association’s "New Entrepreneurship Forum" i Shenzhen den 17 till 19 november 2023. I samband med forumet kommer även möten att hållas med läkare och representanter från sjukhus i Guangdong provinsen, samt investerare. 

”Det är en stor ära att få möjligheten att presentera SensoDetect och vårt erbjudande inför en så stor och inflytelserik publik i Kina. Detta är ett bevis på att våra relationer med läkare inom hälsa och sjukvård är av stor vikt för vår tillväxt samt ger också en möjlighet att skapa nya kontakter med både sjukhusledning och investerare i Guangdong, den finansiellt starkaste samt befolkningstätaste regionen i Kina. Med en marknadspotential på närmare 9 miljarder SEK för SensoDetect Diagnostics samt med nya erbjudanden inom SensoDetect Medication och SensoDetect Health ser vi även ett stort intresse i regionen bland kinesiska investerare i samband med att marknadsintroduktionen nu närmar sig. “ säger VD Per-Anders (PA) Hedin. 

Datum 2023-10-20, kl 11:20
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!