Godkänd autism-studie i Saudi Arabien utgör ett viktigt steg mot lönsamma avtal i Mellanöstern

REG

SensoDetect har i dagarna färdigställt underlaget för den forskningsstudie som ska ligga till grund för ett kombinerat hörsel- och autismtest i Saudi Arabien. Underlaget är framtaget i tätt samarbete med en av de mest framstående läkarna inom autism i Mellanöstern. Studien kommer att utföras i samarbete med universitet och sjukhus i Riyadh med planerad start under hösten 2023.

Det är mycket glädjande att en av de två parallella förhandlingarna i Saudi Arabien nu ger resultat. När studien blir slutligt godkänd av universitetet och sjukhuset är vi ett steg närmare att nå vårt uppsatta mål med att nå upp emot 2 miljoner mätningar per år redan under 2025, detta med ett uppskattat pris per mätning ut till kund på mellan 2 000 - 3 000 sek. Så snart studien startar kan vi även påbörja samarbeten med de kliniker i Saudi Arabien som redan idag vår utrustning och på så sätt generera intäkter redan under senare delen av 2023.“ säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

Datum 2023-08-25, kl 09:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!