Bolagsverket meddelar tillstånd till fusion mellan Hamlet Pharma AB (publ) och SelectImmune Pharma AB (publ)

REG

Bolagsverket har nu lämnat tillstånd till Hamlet Pharma AB (publ) (”Hamlet Pharma”) och SelectImmune Pharma AB (publ) (”SelectImmune”) att verkställa fusionen mellan de två bolagen. Bolagsverket beräknas registrera fusionen den 10 augusti 2023. I samband med registreringen av fusionen kommer SelectImmune att upplösas och samtliga av SelectImmunes tillgångar och skulder kommer att övergå till Hamlet Pharma. Som följd av Bolagsverkets tillstånd och kommande registrering av fusionen kommer SelectImmune att avnoteras från Spotlight Stock Market.

De aktieägare som, vid Bolagsverkets registrering av fusionen, är upptagna i SelectImmunes aktiebok förd av Euroclear Sweden AB kommer att erhålla fusionsvederlag. För varje A-aktie i SelectImmune erhålls 0,8 A-aktier i Hamlet Pharma och för varje B-aktie i SelectImmune erhålls 0,8 B-aktier i Hamlet Pharma (”Fusionsvederlaget”). Handel i befintliga aktier av serie B i Hamlet Pharma sker som vanligt och kommer inte att påverkas av fusionsprocessen.

 

Indikativ tidplan

9 augusti 2023 Sista dag för handel i SelectImmunes B-aktier på Spotlight Stock Market.

 

10 augusti 2023  Bolagsverket registrerar fusionen och SelectImmune upplöses.

 

14 augusti 2023 SelectImmunes aktieägare erhåller Fusionsvederlaget, dvs. aktier i Hamlet Pharma

 

Vecka 33–34 SelectImmunes aktieägare erhåller kontanter från försäljningen av fraktioner.

 

Mindre förändringar av tidplanen kan förekomma, bl.a. beroende på handläggningstid hos Bolagsverket.

 

Datum 2023-08-04, kl 12:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!