SECITS inleder samarbete med Svenska Bostäder för IoT-baserad dataanalys

REG

SECITS, ledande inom säkerhetslösningar och IoT-teknik, har glädjen att meddela ett nytt samarbete med Svenska Bostäder, en av Sveriges största bostadsförvaltare.

Samarbetet innebär att SECITS kommer att leverera IoT-sensorer till Svenska Bostäder för att skapa en mer datadriven och effektiv förvaltning av deras bostadsbestånd.

IoT-sensorerna kommer att samla in data från olika punkter i de förvaltade fastigheterna.

Denna data kommer sedan att analyseras för att bidra till mer effektiva underhållsstrategier, energihantering, boendemiljö och säkerhet.

"Detta samarbete markerar en spännande utveckling inom fastighetsförvaltning. Genom att använda IoT-teknologi kan vi skapa mer detaljerad och användbar information som hjälper Svenska Bostäder att förbättra sin fastighetsförvaltning och skapa en bättre boendemiljö.", säger Paul Trygger, VD för SECITS.

"Detta samarbete markerar en spännande utveckling inom fastighetsförvaltning. Genom att använda IoT-teknologi kan vi skapa mer detaljerad och användbar information som hjälper Svenska Bostäder att förbättra sin fastighetsförvaltning och skapa en bättre boendemiljö.", säger SECITS VD Paul Trygger.

För ytterligare information:

Arne Nyvelius - CFO

E-post: investor@secits.se

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och Westra Security utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, e-post: certifiedadviser@penser.se

Datum 2023-07-18, kl 09:00
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!