Secits Holding AB utökar säkerhetsuppdraget till internationellt flyg- och rymdindustribolag

REG

Säkerhetsbolaget SECITS har sedan 2022 levererat en helhetslösning omfattande passersystem, kamerabevakning och inbrottslarm till ett internationellt flyg-och rymdindustribolag för närmare 4,8 MSEK. Nu utökas uppdraget med ytterligare 2 MSEK. Arbetet kommer att påbörjas omgående med löpande installationer i etapper allteftersom att fastigheten byggs ut.

Att vi fått ett förnyat och utökat förtroende är ett kvitto på att vi kan erbjuda en driftsäkerhet med hög prestanda och god sekretess samt kan erbjuda lösningar byggda för mycket hög IT-säkerhet, säger Paul Trygger, VD SECITS.

För ytterligare information:

Arne Nyvelius, CFO

E-post: investor@secits.se

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ).

Datum 2023-12-29, kl 08:00
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!