Scandinavian Astor Group: My-Konsult expanderar säljnätverk med agent i Grekland

REG

"My-Konsult är inne i en expansiv fas och vi är väldigt glada över att kunna addera ytterligare en strategisk försäljningsagent på kort tid, denna gång för den grekiska marknaden. Vi noterar ett ökande intresse för Astor IV och vi ser med tillförsikt fram emot att nå framgångar i Grekland tillsammans med Nextron ", kommenterar Odd Werin VD för Scandinavian Astor Group.

Astor Groups dotterbolag My-Konsult fortsätter arbetet med den internationella kommersialiseringen av bolagets produkter genom att kontraktera ytterligare en säljagent, Nextron. Säljagenten kommer att marknadsföra och sälja My-Konsults radarstörningssystem och andra projekt inom området för elektronisk krigföring (EW). Säljagenten kommer att inrikta sig på den grekiska marknaden, med primärt fokus på det grekiska flygvapnet, Hellenic Air Force, och landets marinkår. Avtalet löper under tre år och agenten kommer att ersättas provisionsbaserat. För mer information om Nextron, besök deras hemsida: https://nextron.gr/

Datum 2024-02-08, kl 14:40
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!