Scandinavian Astor Group - Dotterbolaget JPC Composite bäddar för ökad försäljning med större lokaler

JPC, en ledande aktör inom tillverkning av avancerade komponenter i kompositmaterial, har uppnått betydande framgångar och har blivit känt för sina innovativa lösningar och högkvalitativa produkter och tjänster.

JPC har det senaste året har noterat en ökad efterfrågan på kompositmaterial och bolaget har därför tecknat ett tioårigt avtal, på marknadsmässiga grunder, för ökad produktionsyta i nya lokaler. Genom avtalet utökas lokalytorna från 500 kvm till 1 286 kvm, vilket kommer möjliggöra för JPC att utöka sin produktionskapacitet och förbättra effektiviteten i verksamheten. De nya lokalerna kommer att utrustas med den senaste teknologin och infrastrukturen för att möjliggöra en smidigare produktion och distribution av JPC:s produkter. Inflytt kommer att ske under hösten 2023.

"Vi är mycket glada över att JPC Composite expanderar sin verksamhet med utökade och moderna lokaler. Denna investering markerar vår övertygelse om JPC:s framgångspotential och deras förmåga att möta marknadens ökande efterfrågan. Genom att öka produktionskapaciteten och förbättra effektiviteten kommer JPC att vara väl positionerade för att möta framtida tillväxtmöjligheter. Vi ser fram emot att fortsätta stödja JPC i deras framgångsresa och att se de positiva effekterna av denna strategiska expansion.", kommenterar Odd Werin, VD för Astor Group.

Scandinavian Astor Group ser fram emot att se de positiva effekterna av denna strategiska utökning av JPC:s lokaler och är övertygade om att det kommer att leda till en ännu starkare position för JPC på marknaden.

Scandinavian Astor Group - Strength and security in all elements

Datum 2023-06-22, kl 14:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!