ScandiDos erhåller beställningar värda 478 000 EUR från Kina

MAR

ScandiDos har erhållit en kombinerad beställning till ett värde av 478 000 EUR för ett antal Delta4 Phantom+ mätsystem. Denna betydande affär sker i samarbete med den välrenommerade/ansedda distributören Beijing HGPT Technology & Trade Co. Ltd och riktar sig till flera framstående sjukhus i Kina. Leverans av mätsystem planeras ske under innevarande kvartal.

Under det senaste året har ScandiDos upplevt en betydande efterfrågan på sina produkter i Kina. Intresset kan härledas till det växande behovet av avancerad strålbehandlingsteknik för att effektivt hantera ett kraftigt stigande antal cancerpatienter. Delta4 Phantom+ har etablerat sig som det föredragna valet för över 100 sjukhus runt om i Kina.

”Asien är den marknad där vi upplevt störst framgång under 2023, och den kinesiska marknaden är inget undantag. Den stora efterfrågan på ScandiDos patient QA-lösningar i Kina bekräftar att vi har lyckats etablera oss som en pålitlig partner och att våra innovativa produkter möter de högt ställda kraven på arbetsflöde och effektivitet hos kinesiska sjukhus och kliniker,” säger Gustaf Piehl, VD för ScandiDos.

Datum 2023-12-20, kl 09:03
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!