Valberedningen inför årsstämman 2024

MARKN.

SaveLend Group ABs (“SaveLend Group” eller “Bolaget”) årsstämma kommer att hållas torsdagen den 25 april 2024. Valberedningen består av följande ledamöter: Per Wolf som är valberedningens ordförande, styrelseordförande Bo Engström, Ludwig Pettersson, Claes Hallén och Jonas Ahlberg.

Valberedningen i SaveLend Group AB består av styrelseordförande Bo Engström samt fyra representanter vilka utsetts av de fyra röstmässigt största aktieägarna eller ägargrupperna i Bolaget per den sista september 2023.

Valberedningens uppgift är att inför årsstämman 2024 lägga fram förslag till årsstämman om val av stämmoordförande, styrelsearvode och annan ersättning för utskottsarbete, val av styrelseledamöter, val av styrelseordförande, val av revisor och revisorsarvode samt förändringar i principer för utseende av och instruktion för valberedningen.

Aktieägare som vill lämna förslag till valberedningen är välkomna att göra detta senast den 23 februari 2024 antingen via e-post till investor@savelend.se, eller via brev till adress Valberedningen i SaveLend Group AB, Kammakargatan 7, 111 40 Stockholm.

Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman och på SaveLend Groups hemsida savelendgroup.se.

Datum 2023-12-01, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!