SaveLend Groups dotterbolag Billecta slår nytt rekord med över 500 000 hanterade fakturatransaktioner i mars

SaveLend Group AB:s (“SaveLend Group”) dotterbolag, Billecta AB (“Billecta” eller Bolaget”), har nått en betydande milstolpe i mars då Bolaget för första gången hanterade över 500 000 fakturatransaktioner under en månad på sin plattform. Denna prestation markerar en fortsättning på Billectas imponerande tillväxtresa och återspeglar dess robusta erbjudande inom faktureringslösningar.

Sedan förvärvet av Billecta 2018 har SaveLend Group varit en katalysator för företagets utveckling. Plattformen erbjuder ett komplett fakturahanteringssystem som automatiserar hela fakturaflödet – från skapande av faktura till avstämning av inkommande betalningar och bokföring, inklusive eventuell kravhantering. Ett verktyg som effektiviserar och förenklar den dagliga verksamheten för sina kunder.

Billectas tillväxt är inte bara ett resultat av dess omfattande tjänsteutbud, utan även av företagets förmåga att attrahera och behålla kunder inom viktiga segment. Plattformen har blivit en betrodd partner för organisationer inom välgörenhet, exempelvis Cancerfonden och Svenska Röda Korset, samt en rad företag inom olika branscher som Akavia, Storage 365, Qasa och Trippus.

"Att nå över 500 000 fakturatransaktioner under en månad är en otrolig bedrift för Billecta och ett bevis på vår plattforms kapacitet och tillförlitlighet," säger Mats Röjdmark, vd för Billecta AB. "Det här är resultatet av hårt arbete och innovation av Billectas team för att möta våra kunders behov, och vi är glada över att se att vår plattform fortsätter att stärka företag och organisationer över hela landet."

Denna senaste milstolpe är en fortsättning på en serie rekordbrytande prestationer för Billecta, som kvartal efter kvartal har överträffat sig själva i antalet hanterade fakturatransaktioner. Framgången understryker Billectas skalbarhet och bevisar att Bolaget är redo att fortsätta sin expansion.

Datum 2024-04-05, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!