SaveLend Group stärker ledningsgruppen

MARKN.

SaveLend Group AB (“SaveLend Group” eller “Bolaget”) har rekryterat Björn Johnson till Chief Credit Officer och Peter Balod till Chief Commercial Officer. De båda tillträder sina tjänster den 8 januari 2023.

Björn Johnson är idag kreditchef för Tessin Nordic, en roll som han innehaft de senaste fyra åren. Dessförinnan var han drygt tio år på Swedbank, bland annat som kreditchef på Swedbank Finans. Björn har mångårig erfarenhet av att vidareutveckla befintliga kreditorganisationer.

“Jag ser mycket fram emot att bli en del av SaveLend-teamet och att få möjlighet att bidra med mina erfarenheter för att fortsätta utveckla kreditverksamheten”, säger Björn Johnson.

Peter Balod är sedan tre år tillbaka VD för BigBank Sverige och har tidigare bl.a. innehaft rollen som Chief Marketing Officer på Svea Ekonomi (numera Svea Bank). Peter har en gedigen erfarenhet från bank- och finansbranschen och är starkt kommersiellt driven.

“Jag hoppas att kunna bidra till SaveLends imponerande tillväxtresa och investerarnas avkastning genom mina erfarenheter inom strategiskt arbete och försäljning. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av det starka team som redan finns på plats”, säger Peter Balod.

“Jag är glad att välkomna både Björn och Peter till gruppen. Med sina respektive erfarenheter kommer de att bidra från dag ett; Peter med sitt kommersiella och datadrivna angreppssätt och Björn med sin analytiska förmåga. Björns erfarenhet inom fastighetskrediter kommer väl till pass nu när vi inom kort lanserar projekt- och fastighetsfinansiering direkt på sparplattformen”, säger Ludwig Pettersson, VD för SaveLend Group.

Datum 2023-10-20, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!