SaveLend Group ABs VD Ludwig Pettersson lämnar sin tjänst på grund av sjukdom

MAR

Styrelsen för SaveLend Group AB (”SaveLend Group” eller ”Bolaget”) har idag beslutat att Ludwig Pettersson omgående ska frånträda sin roll som VD för SaveLend Group inklusive aktuella dotterbolag på grund av sjukdom.

Styrelsen kommer nu att inleda sökandet efter en ny VD för Bolaget. Under denna period kommer Peter Balod, idag kommersiell chef för Bolaget, även ta rollen som tillförordnad verkställande direktör för Bolaget.

”Ludwig har genom åren imponerat på oss alla med sin outtröttliga initiativförmåga och naturliga ledarstil. Han har varit helt avgörande för att ta Bolaget dit det är idag. Vi tackar honom för en fantastisk insats som VD. Vi välkomnar också Peter Balod som tillförordnad VD under perioden då vi söker en ny permanent VD. Peter har mångårig erfarenhet från finanssektorn och av att leda bolag, vilket ger trygghet och stabilitet till såväl medarbetare och aktieägare som kunder”, säger Bo Engström, styrelseordförande i SaveLend Group.

Datum 2024-02-07, kl 19:37
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!