SaveLend Group ABs grundare och styrelseledamot Ludwig Pettersson har avlidit

MARKN.

SaveLend Group ABs (”SaveLend Group” eller ”Bolaget”) grundare och styrelseledamot Ludwig Pettersson har avlidit efter en tids sjukdom. Ludwig har med sin outtröttliga initiativförmåga och naturliga ledarstil drivit och utvecklat verksamheten sedan starten 2014.

”Det är med oerhörd sorg och bestörtning vi har tagit emot beskedet om Ludwigs bortgång. Våra tankar går till Ludwigs familj och nära anhöriga. Man brukar säga att människor har driv men det räcker inte när man beskriver Ludwig, han var en urkraft som lämnar oss alla i stor sorg och saknad. Vårt främsta fokus här och nu är att ta hand om våra medarbetare och fortsätta förvalta det fantastiska bolag Ludwig lett och byggt upp under dessa år”, säger Bo Engström, styrelseordförande i SaveLend Group.

Efter Ludwigs bortgång kommer SaveLend Groups styrelse att bestå av fem ledamöter. Ludwig kommer inte att ersättas under perioden fram till kommande årsstämma den 25 April.

Datum 2024-02-09, kl 09:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!