SaveLend Group AB utser Jenny Gabrielsson till ny CFO

MARKN.

SaveLend Group AB (“SaveLend Group”) har rekryterat Jenny Gabrielsson till Chief Financial Officer. Jenny tillträder sin tjänst den 16 februari 2024 och efterträder Jonas Ahlberg som fortsätter i sin roll som vice vd.

Jenny Gabrielsson är idag CFO för ClimateView AB. Dessförinnan har hon varit på säkerhetsbolaget Detectify, i rollen som CFO, och närmare 10 år på DNB Bank i olika seniora chefspositioner, bland annat som CFO och operativ chef för Nordeuropa. Jenny inledde sin karriär som revisor på PWC och har lång erfarenhet inom revision, redovisning, treasury och finans. Hon besitter tydliga ledarskapsegenskaper och stark kompetens inom strategisk planering.

“Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av SaveLend Groups fortsatta tillväxtresa och stärka utbudet av alternativa sparprodukter med god avkastning på kapitalmarknaden, i ett både enkelt och modernt format”, säger Jenny Gabrielsson.

“Jennys bakgrund som spänner över både startups och storbank passar oss som handen i handsken. Vi har ambitiösa tillväxtplaner och Jennys strategiska förmåga liksom resultatorienterade arbetssätt kommer att vara viktiga för SaveLend Groups fortsatta lönsamma tillväxtresa.

Jag vill också framföra ett stort tack till Jonas Ahlberg för det viktiga arbete han har gjort med att strukturera upp den finansiella organisationen, med både förvärv och finansiering, under sina år som CFO. Genom rekryteringen av Jenny kan vi frigöra tid till att bättre nyttja Jonas kompetens inom företagsutveckling och organisationsstyrning,“ säger Ludwig Pettersson, vd för SaveLend Group.

Jenny Gabrielsson tillträder senast 16 februari 2024 och kommer ingå i koncernledningen.

Datum 2023-12-13, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!