SaveLend Group AB lanserar Projektfinansiering – Ett nytt sätt för investerare att aktivt välja sina investeringsprojekt

SaveLend Group AB (“SaveLend Group” eller “Bolaget”) lanserar sin nya produkt Projektfinansiering på sparplattformen, en lösning som ger investerare möjlighet att själva välja specifika projekt att investera i. Med Projektfinansiering kan investerare placera större belopp i utvalda fastighets- och företagslån än vad som tidigare varit möjligt via Bolagets ränterobot.

Inför lanseringen har SaveLend Group genomfört en pilotstudie och observerat ett betydande intresse från investerarsidan. Projekt som presenterats via e-post och hanterats manuellt har mottagit positiva reaktioner och stängts mycket snabbt, vilket tyder på en stark efterfrågan på denna typ av investeringsmöjlighet.

"Vi ser Projektfinansiering som en viktig milstolpe för SaveLend Group. Det är inte bara ett steg framåt för att diversifiera vårt erbjudande, utan även en utmärkt kanal för att attrahera nytt kapital till plattformen," säger Ludwig Pettersson, vd för SaveLend Group. "Vår ambition är att ständigt utveckla och förbättra upplevelsen för våra investerare och vi tror att detta nya erbjudande kommer att vara mycket uppskattat bland sofistikerade investerare som söker större inflytande och anpassningsmöjligheter i sina investeringar."

Projektfinansiering finns tillgängligt på SaveLend Groups sparplattform sedan igår, 13 november. Större investeringar i enskilda projekt innebär en större risk än att investera via SaveLends sparstrategier där ränteroboten fördelar kapitalet på ett stort antal krediter i olika kategorier. Lånen som förmedlas under Projektfinansiering faller in under tillståndet för gräsrotsfinansiering och en investering i denna produkt förutsätter därför ett genomfört kunskapstest samt en fyra dagars lång betänketid. För mer information, besök https://savelend.se/projektfinansiering.

Datum 2023-11-14, kl 08:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!