Mats Röjdmark tillträder som ny vd för dotterbolaget Billecta AB

SaveLend Group AB (“SaveLend Group”) har tidigare kommunicerat sin avsikt att rekrytera en ny ledning till dotterbolaget Billecta AB (“Billecta” eller “Bolaget”). Idag tillkännager SaveLend Group att Mats Röjdmark tillträder som vd för Billecta med start den 18 september.

Mats Röjdmark har en gedigen kommersiell bakgrund inom B2B och tjänsteförsäljning samt tidigare vd-erfarenhet, bland annat från Universum och SaaS-bolaget Mestro. Han har arbetat i både mindre och större internationella bolag och varit med och skalat upp ett flertal verksamheter, även genom expansion utanför befintlig marknad.

“Vi är mycket glada att få välkomna Mats till teamet! Vi exekverar på vår plan att göra Billectas sälj- och leveransorganisation mer autonom från SaveLend och Mats är självklart en mycket viktig kugge i det. Nu ser vi fram emot att få låta honom sätta fart”, säger Jonas Ahlberg, medgrundare till Billecta och vice vd för SaveLend Group.

“Jag ser mycket fram emot att få ta mig an rollen som vd för Billecta. Bolaget befinner sig i ett spännande läge där man nått en mognadsnivå med en stabil teknisk plattform, en kritisk massa av bra kunder och nu driver en lönsam verksamhet med god skalbarhet. Det ska vi utnyttja och skala kommersiellt”, säger Mats Röjdmark, tillträdande vd för Billecta AB.

Datum 2023-08-31, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!