Två större orders till flygmarknaden, indikerar återhämtning

MAR

Flygplats- och vägsäkerhetsföretaget SARSYS-ASFT AB (publ), 556557-7854, noterat på NGM Nordic SME, har fått två orders till ett värde om drygt 5,9 Mkr. Den till ordervärde största ordern är till Aeropuertos del Peru, Peru som beställt 4 st SARSYS Trailer Friction Tester (STFT) för leverans under Q3. Den andra ordern är till Xining Airport, i Kina som har beställt en SARSYS Volvo V90 Friction Tester för leverans under Q3 .

Det börjar märkas att flygplatserna runt om i världen har kommit en bra bit på vägen i sin återhämtning efter pandemin och det för med sig att de kan börja arbeta av sin investeringsskuld i ny utrustning, vilken de behöver för att kunna bedriva sin verksamhet.

Vi har blivit utsedda till leverantör av 4 st friktionssystem till Peru vilket innebär att vi kommer ha våra system på landets samtliga internationella flygplatser samt 6 st av de regionala flygplatserna, med de system som vi sedan tidigare har levererat.

Vi ser samma återhämtnings tendenser i Kina som med dagens order hittills har beställt 5st friktionssystem av oss under innevarande år.

Datum 2023-05-22, kl 09:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!