Kommuniké från Årsstämma 2023

MARKN.

Aktieägarna i flygplats- och vägsäkerhetsföretaget SARSYS-ASFT AB (publ), 556557-7854, har hållit årsstämma i Köpingebro lördagen den 29 april 2023.

Nedan följer ett sammandrag av årsstämmans beslut.

Stämman beslutade att fastställa resultaträkningen och balansräkningen samt godkänna dispositioner beträffande bolagets förlust enligt fastställd balansräkning.

Stämman beslutade att ge ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna och verkställande direktören.

Stämman beslutade att styrelsen ska bestå av fyra ordinarie ledamöter och inga suppleanter.

Bolagsstämman beslutade att till omval som ordinarie ledamöter välja Fredrik Graflind, Ulrica Graflind och till nyval som ordinarie ledamot välja Mikael Larsson samt till ordinarie ledamot och ordförande välja Stefan Nordström.

Stämman beslutade om arvode till styrelsen, för tiden intill dess nästa årsstämma hållits utgår arvode till ordinarie ledamot till tre prisbasbelopp och till styrelsens ordförande fyra prisbasbelopp. Till ledamot som är anställd av Bolaget utgår inget styrelsearvode. Till revisor utgår arvode enligt godkänd räkning.

Stämman beslutade att till nyval välja auktoriserade revisor Jimmy Do, Baker Tilly AB, Malmö.

Årsstämman beslutar att bemyndiga styrelsen att vid ett eller flera tillfällen intill nästa årsstämma fatta beslut om emission av aktier, teckningsoptioner och/eller konvertibler med eller utan företrädesrätt för befintliga aktieägare. Antalet aktier som kan komma att emitteras, antalet aktier som kan konverteras till och antalet aktier som kan tecknas genom utnyttjande av teckningsoptioner, får inte överstiga 2 000 000 aktier totalt. Om emission beslutas utan företrädesrätt för aktieägarna så skall emissionen genomföras till marknadsmässiga villkor. Vederlag för teckning skall i förekommande fall kunna erläggas kontant men även via kvittning mot annan fordran, eller via eventuell apportegendom som bedöms vara till nytta för Bolaget.

Stämman beslutade att ändra firman till SARSYS AB (publ) och att ändra § 1 i bolagsordningen i enlighet härmed.

Styrelsen eller någon av dem förordnad skall ha rätt att vidta de smärre justeringar i beslutet som kan visas erforderliga i samband med registrering av besluten hos Bolagsverket.

Samtliga beslut var enhälliga.

Köpingebro den 29 april 2023

Styrelsen

Datum 2023-04-29, kl 14:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!