Jätteorder om ca 11 Mkr till franska vägmyndigheten Cerema

MAR

Flygplats- och vägsäkerhetsföretaget SARSYS-ASFT AB (publ), 556557-7854, noterat på NGM Nordic SME, har fått en genombrottsorder på den Europeiska vägmarknaden till ett värde om cirka 11,0 Mkr från den franska vägmyndigheten Cerema, Paris Frankrike.

Ordern till Cerema omfattar en Sideway-force Coefficient Routine Investigation Machine, med kringutrustning. Leverans kommer att ske under Q4 2024.

Cerema, som står för ”Centre for Studies and Expertise on Risks, the Environment, Mobility and Urban Planning”, är den stora franska offentliga byrån för att utveckla offentlig expertis inom områdena stadsplanering, regional sammanhållning, ekologisk och energiomställning för motståndskraft och klimatneutrala städer och regioner.

”Det är med mycket stolthet jag kan presentera denna jätteorder för den europeiska vägmarknaden. Vi har länge målmedvetet arbetat för att komma in på denna både stora och betydande marknad. Att i tuff konkurrens vinna denna offentliga upphandling visar att vårt upplägg är det marknaden vill ha”.

Köpingebro den 22 januari 2024

Fredrik Graflind, VD
 

Datum 2024-01-22, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!