Elektrisk friktionsmätare till Holland

Flygplats- och vägsäkerhetsföretaget SARSYS AB (publ), 556557-7854, noterat på NGM Nordic SME, har fått en strategiskt viktig order om cirka 3,4 Mkr från Schiphol Nederland B.V. Amsterdam., Holland.

Ordern till Schiphols flygplats omfattar 1st SARSYS eVito friktionsmätare samt 1st SARSYS Trailer friktionsmätare. Båda friktionsenheterna ska bestyckas med laser och kamerasystem för att estimera kontamineringstyp och grad. Leverans kommer att ske under Q3, 2024.
 
”Jag är mycket glad över att meddela att vi har säkrat en viktig beställning från Schiphol B.V. för vår eVito friktionsmätare, SARSYS Trailer friktionsmätare båda bestyckade med avancerade laser och kamerasystem för kontamineringsestimering. Denna beställning är ett betydande steg framåt för oss och ett erkännande av vår förmåga att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar för flygplatsmiljö. Det visar ett förtroende från en betydande aktör inom flygplatsindustrin. Jag vill tacka hela teamet för deras hårda arbete och engagemang som har gjort detta möjligt. Tillsammans kommer vi att fortsätta driva gränserna för teknologi och innovation för att hjälpa våra kunder att lösa deras uppgifter på det mest effektiva sättet”.
 
Köpingebro den 27 februari 2024
Fredrik Graflind, VD

Datum 2024-02-27, kl 10:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!