Jessica Eberhagen ny CFO på Safeture

REG

Safeture har utvecklat en digital plattform som idag hjälper mer än 4 000 företag, organisationer och myndigheter att ta ansvar och skapa trygghet för sina medarbetare, oavsett var de befinner sig. Safetures tekniska lösning säljs främst via partners över hela världen som arbetar med global incidenthantering inom säkerhet eller sjukvård. Falck, Exlog, SPS och försäkringsjätten Chubb är några av Safetures viktigaste kunder.

Jessica Eberhagen kommer till Safeture med bred finansiell erfarenhet från olika controller- och ledarpositioner i multinationella företag verksamma inom en rad olika branscher. Erfarenheten spänner över områden som redovisning, controlling, konsolidering, KPI-hantering, rapportering, prissättning, strategisk finansiell planering, affärsutveckling och hantering av företagsintegrationer. 

- Jag är mycket glad över att bli en del av det fantastiska Safeture-teamet där jag kommer att fokusera på att skala upp verksamheten för att stödja teamet, partners, kunder och företaget som helhet på vägen mot tillväxt, kommenterar Jessica Eberhagen.

Jessica Eberhagen har en Master of Science i Business Administration, Ekonomihögskolan, Lunds universitet.

Datum 2023-10-16, kl 13:57
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!