Andreas Granath ny CRO på Safeture

Safeture har utvecklat en molnbaserad plattform som idag hjälper mer än 4 000 företag, organisationer och myndigheter att ta ansvar och skapa trygghet för sina medarbetare, oavsett var de befinner sig. Safetures tekniska lösning säljs främst via partners över hela världen som arbetar med global incidenthantering inom säkerhet eller sjukvård. Falck, Exlog, SPS och försäkringsjätten Chubb är några av Safetures viktigaste kunder. 

  • Safeture är ett spännande SaaS bolag med stor potential att hjälpa företag att skydda sin mest värdefulla resurs, personalen. Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att vara med Safeture teamet att växa företaget och fortsätta att etablera sig som en av de ledande aktörerna inom detta viktiga område, säger Andreas Granath. 

Datum 2023-10-11, kl 12:06
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!