Safello utvald kryptoplattform i Malmö Stads senaste kampanj

Stockholm, den 19 juni 2023 | Safello, Nordens ledande kryptomäklare, har valts ut som leverantör i BBDO Nordics och Malmö Stads kampanj för att minska nedskräpning. 

Malmö Stad, erkänd för sina kreativa tillvägagångssätt för renhållning och minskad nedskräpning, lanserar nu en okonventionell kampanj mot nedskräpning tillsammans med BBDO Nordics. Malmö Stads initiativ ämnar, med hjälp av användning av kryptovalutor, minska nedskräpning och uppmuntra korrekt hantering av småskräp med fokus på cigarettfimpar.

Safellos deltagande i kampanjen betonar företagets hängivenhet att främja användningen av kryptovalutor för sociala och miljömässiga ändamål. Med sin långa erfarenhet och expertis inom digitala valutor är Safello stolta över att vara en vald leverantör i kampanjen.

- Som vald leverantör av kryptotjänster i Malmö Stads och BBDO’s innovativa kampanj är vi glada att kunna bidra till deras viktiga arbete för minskad nedskräpning. Genom att tillhandahålla våra tjänster för hantering av kryptovalutor i kampanjen, ser vi också fram emot att öka medvetenheten kring digitala tillgångars potential att driva viktig och positiv förändring i samhället, i detta fall ökad miljömedvetenhet och minskad nedskräpning, säger Emelie Moritz, vd på Safello. 

Med sin medverkan i Malmö Stads initiativ, ser Safello fram emot att demonstrera hur kryptovalutor kan nyttjas för att främja positiv förändring. Med sin expertis inom branschen för digitala tillgångar och innovativa arbetssätt är Safello väl positionerat för att stödja Malmö Stads nedskräpningskampanj och öppnar upp för framtida initiativ och samarbeten som bidrar till positiv miljö- och samhällsutveckling. 

###


För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO, ir@safello.com

Certified Adviser
Amudova AB är Safellos certified adviser. Tel: 08-546 017 58. E-mail: info@amudova.se

Safello är Nordens ledande kryptomäklare med över 300 000 användare. Företaget vill göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett säkert sätt att köpa, sälja och lagra krypto i sömlösa transaktioner med omgående leverans. Safello är verksamt i Sverige och är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen sedan 2013 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021. För mer information besök www.safello.com.

Datum 2023-06-19, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!