Safello ingår avtal med Finshark för betaltjänster

Stockholm, den 11 juli 2023 | Safello, Nordens ledande kryptomäklare, ingår avtal med Finshark, en svensk betaltjänstleverantör med fokus på open banking-lösningar som kommer tillgodose Safello med betaltjänster för direktbetalningar och utbetalningar. 

Som en del av Safellos kontinuerliga arbete för att befästa sin position som en ledande kryptomäklare  och mitigera motpartsrisker har Safello ytterligare utökat sina relationer genom att ingå avtal med Finshark för betaltjänster för hantering av in- och utbetalningar. 

Finshark är en svensk betaltjänstleverantör med fokus på open banking-lösningar, grundad i Sverige år 2019 med tillstånd som betalningsinstitut hos Finansinspektionen. Finsharks engagemang för regelefterlevnad och att leverera innovativa och sömlösa finansiella lösningar gör företaget  till en idealisk partner för Safello. 

- Vi är glada att tillkännage vårt partnerskap med Finshark för att utvidga våra alternativ för direktbetalning på plattformen och effektivisera infrastrukturen för utbetalningar. Med Safellos mål att göra kryptovalutor tillgängliga för alla vill vi möjliggöra betalningslösningar som passar samtliga av våra kunder. Vi utvärderar kontinuerligt betalningslösningar för att säkerställa en enastående användarupplevelse samt stark affärskontinuitet, säger Emelie Moritz, vd för Safello. 

- Partnerskapet med Safello är spännande för Finshark av många skäl. Safello är Nordens ledande kryptomäklare och erbjuder en mycket uppskattad tjänst med höga förväntningar avseende stabilitet och användarvänlighet. Att para ihop dessa förväntningar med vår betalningsteknologi  lägger grund för ett mycket intressant partnerskap, säger Kristian Sternros, COO och medgrundare av Finshark.

 ###

För mer information, vänligen kontakta
Louise Andersson, press@safello.com

Certified Adviser
Amudova AB är Safellos certified adviser. Tel: 08-546 017 58. E-mail: info@amudova.se

Safello är Nordens ledande kryptomäklare med över 320 000 användare. Företaget vill göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett säkert sätt att köpa, sälja och lagra krypto i sömlösa transaktioner med omgående leverans. Safello är verksamt i Sverige och är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen sedan 2013 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021. För mer information besök www.safello.com

Datum 2023-07-11, kl 10:13
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!