Polismyndigheten har bjudit in Safello att delta i upphandling av leverantör av kryptovalutatjänster

Stockholm, den 22 juni 2023 | Nordens ledande kryptomäklare, Safello, har blivit inbjuden av Polismyndigheten att delta i upphandling om att bli den utvalda leverantören av kryptovalutatjänster till Polismyndigheten, Tullverket och Ekobrottsmyndigheten. 

Polismyndigheten har bjudit in Safello att lämna in anbud. Upphandlingen genomförs i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU). 

Syftet med upphandlingen är att etablera ett ramavtal som kommer att tillgodose Polismyndighetens, Tullverkets och Ekobrottsmyndighetens behov av kryptovalutaväxling på nationell basis. Polismyndigheten avser att ingå ett ramavtal med en leverantör för kryptovalutaväxling inom de kommande veckorna.

Safello har genomgått utvärdering baserad på obligatoriska kvalifikationer och kriterier, och har uppfyllt kraven samt blivit inbjuden att lämna anbud.

- Inbjudan att lämna anbud är en kvalitetsstämpel för Safello och vittnar om vår utmärkta förmåga att, genom våra tjänster, göra skillnad och bidra till Polismyndighetens viktiga arbete. Vi ser fram emot kommande dialog och kommer att lämna vårt anbud i enlighet med upphandlingsprocessen, säger Emelie Moritz, vd på Safello.

###

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO, ir@safello.com

Certified Adviser
Amudova AB är Safellos certified adviser. Tel: 08-546 017 58. E-mail: info@amudova.se

Safello är Nordens ledande kryptomäklare med över 323 000 användare. Företaget vill göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett säkert sätt att köpa, sälja och lagra krypto i sömlösa transaktioner med omgående leverans. Safello är verksamt i Sverige och är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen sedan 2013 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021. För mer information besök www.safello.com

Datum 2023-06-22, kl 16:06
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!