Svenska Sjöräddningssällskapet (SSRS) beställer ytterligare en RescueRunner

REG

Genom beställningen av den här RescueRunnern så kommer Sjöräddningssällskapet att ytterligare öka sin kapacitet till att rädda liv till sjöss, många av SSRS RescueRunners har varit i drift i över 10 år och bidragit till att rädda många liv till sjöss.

SSRS utvecklade en gång i tiden RescueRunner i syfte att kunna genomföra räddningsinsatser i grunda och otillgängliga områden där andra båtar inte kan komma till. SSRS är inte bara en kund till Safe at Sea, de är också en viktig samarbetspartner som bidrar till utveckling och utbildning. Inte minst i det viktiga ElEcoRunner-projektet.

”Vi är mycket glada över att motta den här ordern från SSRS och vi hoppas att RescueRunnern kommer att vara till stor nytta inom organisationen”, säger.” säger Kaj Lehtovaara, tf. vd på Safe at Sea AB (publ).

RescueRunnern kommer att levereras under Q4 2023.

Ordervärde är cirka SEK 450.000

Datum 2023-08-24, kl 11:37
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!