Ett GuardRunner X-system beställt

REG

Equipnor har identifierat ett stort intresse för GuardRunner X- och SeaRanger X-modellerna, som är revolutionerande både avseende prestanda och förmågor, och man väljer nu att i komplettera  det tidigare inköpta SeaRanger X-systemet med ett GuardRunner X-system aktiviteter med kunder på de marknader där man representerar Safe at Sea.

Equipnor AB som har lång branscherfarenhet och bred kompetens har varit med och utformat delar av båtsystemen, för att på bästa sätt kunna marknadsföra produkterna för olika kunder på olika marknader.

"Vi ser verkligen fram emot att leverera GuardRunner X-systemet till Equipnor, vars kunder nu får möjlighet låta kunder testa och uppleva våra unika produkter." säger Kaj Lehtovaara, tf vd på Safe at Sea AB.

SeaRanger X-systemet kommer att levereras under Q3 2023.

Ordervärde är cirka SEK 550 000

Datum 2023-09-01, kl 12:34
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!