RevolutionRace öppnar för kunder i Kanada, Sydkorea och Japan

RevolutionRace utökar sin närvaro internationellt genom att öppna upp för kunder på tre nya marknader – Kanada, Sydkorea och Japan. Öppnandet innebär att RevolutionRace finns tillgängligt i cirka 40 länder.

"Det känns väldigt roligt att vi fortsätter vår tillväxtresa genom att öppna upp för kunder på
tre nya spännande marknader. Vi är entusiastiska över de möjligheter som Kanada, Sydkorea och Japan har att erbjuda och vi ser potential i samtliga tre marknader. Vi ser fram emot att hälsa ännu fler kunder välkomna till vår community," säger Paul Fischbein, vd för RevolutionRace.

Från och med nu har kunder i Kanada, Japan och Sydkorea tillgång till RevolutionRace sortiment genom revolutionrace.com. Expansionen markerar ett viktigt steg i RevolutionRace strävan att nå och inspirera fler människor att hitta ut till naturen och visionen att bli världens mest rekommenderade outdoorvarumärke.

Datum 2023-08-15, kl 07:35
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!