RevolutionRace firar Allemansrättens dag för andra året i rad

RevolutionRace är stolta över att, för andra året i rad, delta i firandet av Allemansrättens dag den 20:e september. Denna dag, instiftades 2022 av Svenskt Friluftsliv och Generation Pep och med RevolutionRace som partner, syftar till att hylla allemansrätten och det glädjefyllda utforskandet av den svenska naturen.

– Vi är oerhört stolta över vårt partnerskap med Generation Pep och Allemansrättens Dag. Tillsammans strävar vi efter att öka kunskapen kring allemansrätten och inspirera fler, särskilt barn och ungdomar, att utforska naturen. Vi vet att frisk luft och utomhusaktiviteter positivt påverkar vår hälsa och vi vill fortsätta sprida detta budskap, säger Paul Fischbein, VD för RevolutionRace.

Carolina Klüft, verksamhetschef på Generation Pep, ser fram emot Allemansrättens dag och dess betydelse: "Generation Pep grundades med visionen att alla svenska barn och unga ska leva ett aktivt och hälsosamt liv. Allemansrätten är en fantastisk resurs för att uppnå detta mål och vi vill inspirera fler att känna allemanspeppen och utforska vår svenska natur för ett aktivare liv."

Allemansrätten, skyddad av grundlagen, är en unik och värdefull del av Sveriges rika friluftsliv. RevolutionRace ser fram emot att fortsätta stödja och uppmuntra allemansrätten den 20 september och uppmanar alla att delta i firandet.

Datum 2023-09-19, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!