Kommunike från extra bolagsstämma i THiS Less-is-more Group AB (publ)

REG

För mer detaljerad information om innehållet i beslutet hänvisas till den fullständiga kallelsen till extra bolagsstämman. Kallelse till extra bolagsstämman finns tillgänglig på Bolagets hemsida, www.thisgroup.se.

Beslut om ändring till bolagsordningen

Införande av avstämningsförbehåll
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om att Bolaget ska anta ett avstämningsförbehåll.

Införande av förtydligande om styrelseordförande
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om att införa ett förtydligande om att styrelsens ordförande inte får vara verkställande direktör i bolaget, såsom är föreskrivet för publika aktiebolag i enlighet med 8 kap. 49 § aktiebolagslagen (2005:551).

Införande av mandattid
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om att fastställa den mandattid på tre år som Bolaget har tillämpat i enlighet med dess interna styrdokument Corporate Governance.

Införande av möjlighet att samla in fullmakter
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om möjlighet att samla in fullmakter enligt det förfarande som framgår av 7 kap 4 § aktiebolagslagen (2005:551).

Långsiktigt prestationsbaserat incitamentsprogram
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om att anta ett långsiktigt prestationsbaserat incitamentsprogram för vissa anställda och konsulter inom Bolaget, vid namn ”LTI 2024”.

Datum 2023-10-19, kl 17:38
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!