Rentunder AB säljer båtbottentvätt till Värmdö kommun

MAR

Rentunder AB har tecknat ett avtal med Värmdö kommun, om att leverera en båtbottenvätt av modell BIGWASH 16. Installationen planeras ske under december 2023. 

Rentunder Holding ABs helägda dotterbolag Rentunder AB (Rentunder) har sålt en BIGWASH 16 till Värmdö kommun, där ordervärdet uppgår till ca 3 mkr. Installationen planeras ske under december 2023. 

VD på Rentunder kommenterar: 

"Med en etablering av en båtbottentvätt på Kattholmen, ger Värmdö kommun möjligheten för fler båtägare att ta steget vidare för ett hållbart båtliv. Värmdö kommuns investering i en båtbottentvätt är den 21:a installationen längs Sveriges ostkust. 

Genom en båtbottentvätt ges möjligheten för båtägare att använda biocidfri båtbottenfärg vilket är ett viktigt steg för att främja miljövänliga alternativ till giftiga båtbottenfärger. 

Trots rådande geopoliska utmaningar, indikerar det växande intresset och framstegen inom ett hållbart båtliv att det finns en genuin vilja att omfamna förändringar och investera i miljövänliga alternativ. Teknologiska innovationer och ökad medvetenhet bland båtägare antyder en ökad beredskap att anpassa sig till hållbara praxis". 

Sedan flera år är Rentunder marknadsledande i utveckling av båtbottentvättar för motor- och segelbåtar, som installeras både nationellt och internationellt. 

För ytterligare information kontakta: 

Carina Bjerner, VD 

carina@driveinboatwash.com 

+46 (0) 601 61 10 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer anläggningar som på mekanisk väg rengör båtbottnar i syfte att ej behöva använda giftig båtbottenfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.  

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 november 2023. 

Datum 2023-11-24, kl 13:38
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!