RaySearch Laboratories

Kommuniké från årsstämman 2023

REG

Det beslutades att omvälja Carl Filip Bergendal, Johan Löf, Günther Mårder, Britta Wallgren och Hans Wigzell till styrelseledamöter i bolaget samt att omvälja Hans Wigzell till styrelsens ordförande.

Årsstämman fastställde balans- och resultaträkningarna och styrelseledamöterna och verkställande direktören beviljades ansvarsfrihet. Det beslutades att ansamlade vinstmedel, uppgående till 126 858 312 kronor, skulle balanseras i ny räkning.

Det beslutades att arvode till styrelseledamöter som inte uppbär lön från något bolag i koncernen ska utgå med 840 000 kronor till styrelsens ordförande och 300 000 kronor till var och en av de övriga bolagsstämmovalda ledamöterna.

Det beslutades, i enlighet med styrelsens förslag, att utse revisionsbolaget Deloitte AB till revisor för tiden intill slutet av nästa årsstämma. Vidare beslutades att arvode till revisorerna ska utgå enligt godkänd räkning.

Årsstämman beslutade även att godkänna styrelsens ersättningsrapport för 2022.

Mer information och fullständig dokumentation kring årsstämman finns tillgängligt på www.raysearchlabs.com.

Datum 2023-05-25, kl 19:53
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!