QuiaPEG Pharmaceuticals

QuiPEG upptar lånefacilitet om upp till 3 MSEK för att stärka rörelsekapitalet

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) meddelar att Bolaget idag, i samråd med Rosemonkey Ltd, upptagit en lånefacilitet om upp till 3 MSEK från Bio Vitos Norge AS (”Bio Vitos”). Faciliteten utställs i syfte att trygga den fortsatta finansieringen av Bolagets nuvarande verksamhet. 

”- Det är mycket positivt att vi stärker likviditeten i Bolaget med stöd av Rosemonkey. Utfärdandet av lånefaciliteten visar att det finns en stark tilltro till Bolagets framtida möjligheter och att vi till exempel även kan fortsätta de pågående kommersiella förhandlingarna med det på Londonbörsen noterade Net Zero Infrastucture PLC (NZI), säger Marcus Bosson, VD.”

Upptagna lån under lånefaciliteten kommer att ha en löptid till och med den 30 juni 2025 och löpa med en årlig ränta om 10 procent. Bolaget har rätt att återbetala lånet i förtid. Rosemonkey Ltd är det bolag som Bolaget ingått ett villkorat avtal med om omvänt förvärv.
 

Datum 2024-01-30, kl 13:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!