QuiaPEG Pharmaceuticals

QuiaPEG uppdaterar kring omvandling av BTA till aktier

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) meddelar härmed att omvandlingen av nyligen emitterade betalade tecknade aktier (BTA) pågår. Avstämningsdag är den 2 juli 2024, varefter BTA omvandlas till aktier. De nyemitterade aktierna beräknas finnas tillgängliga på respektive aktieägares depå/vp-konto den 4 juli 2024.

Sammanlagt 1 415 484 421 BTA har emitterats som ett led i det villkorade avtal om förvärv av IP-rättigheter och finansiering som Bolaget ingick med Rosemonkey Ltd den 8 november 2023. Processen med omvandling av BTA till aktier har inletts. Avstämningsdag är den 2 juli 2024, varefter BTA omvandlas till aktier. De nyemitterade aktierna beräknas finnas tillgängliga på respektive aktieägares depå/vp-konto den 4 juli 2024.

Datum 2024-06-28, kl 10:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.