QuiaPEG Pharmaceuticals

QuiaPEG har erhållit villkorat godkännande avseende fortsatt notering och meddelar avtal med likviditetsgarant

MARKN.

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) har erhållit ett villkorat godkännande från Nasdaq Stockholm avseende fortsatt notering på Nasdaq First North Growth Market. Godkännandet är föranlett av det villkorade avtal om förvärv av IP-rättigheter och finansiering som Bolaget ingick med Rosemonkey Ltd den 8 november 2023 (”Transaktionen”). Bolaget meddelar också att det ingått avtal med Lago Kapital ("Lago") om tillhandahållande av tjänster som likviditetsgarant.

Med anledning av Transaktionen har Bolaget genomgått en förnyad noteringsgranskning och Bolaget har idag erhållit ett villkorat godkännande för fortsatt handel på Nasdaq First North Growth Market. Godkännandet är villkorat av (i) att Bolaget offentliggör en i allt väsentligt oförändrad bolagsbeskrivning, (ii) att spridningskravet för Bolagets aktier fortsatt ufylls enligt tillämpligt regelverk samt (iii) att Bolaget uppdaterar sin hemsida i enlighet med Regelverket efter Transaktionens genomförande.

I syfte att uppfylla spridningskravet har Bolaget ingått avtal med Lago att ställa handelsposter i QuiaPEGs aktie både på köp- och säljsidan i enlighet med och inom ramen för aktuellt regelverk för likviditetsgaranti. Syftet med likviditetsgaranti är att förbättra likviditet samt minska volatilitet.

Bolaget kommer att senast den 30 april 2024 tillse publicering av aktuell bolagsbeskrivning.

Datum 2024-04-29, kl 17:27
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!