Quartiers Properties avser att byta namn till Boho Group

Under de senaste åren har Quartiers successivt övergått från att vara ett traditionellt fastighetsbolag till att bli ett företag med huvudverksamhet inom hotellfastigheter och drift. Bolagets strategi de kommande åren bygger på att växa fastighetsportföljen i symbios med driftverksamheten. Fokus kommer att ligga på projekt där konceptet Boho Club kan bidra med konkret värdeskapande även i fastighetsportföljen.

"Detta är ett kommunikativt viktigt steg för att tydliggöra våra ambitioner och skapa en ökad varumärkeskännedom, särskilt på den internationella marknaden. Våra hotell- och restauranggäster frågar oss frekvent om ägandebild och möjlighet att bli delägare i Boho Club. Med detta namnbyte gör vi kopplingen mellan verksamhet och aktie än tydligare och välkomnar på ett enklare sätt våra gäster att också investera i bolaget, kommenterar Andreas Bonnier, VD för Quartiers.

Datum 2024-06-28, kl 09:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!