Quartiers har inlett samarbete med det ledande globala design- och innovationsföretaget RAFAEL DE LA-HOZ Architects för att vidareutveckla Boho Club Marbella

I januari pressmeddelande Bolaget sin ambition att utveckla sina Golden Mile fastigheter med upp till 300 hotellrum, villkorat slutligt godkännande från Marbella kommun i detaljplaneprocessen. Processen med kommunen löper på enligt plan och nu anlitas RAFAEL DE LA-HOZ Architects, en ledande global arkitektfirma med bas i Madrid för konceptuell och arkitektonisk utveckling av ett helt nytt hotell på Centro Forestal Sueco, samt en utbyggnad av Boho Club Marbella.

RAFAEL DE LA-HOZ Architects har flera prestigefyllda projekt från runt om i världen på meritlistan och anlitas för att skapa ett nytt landmärke i Marbella.

Med detta projekt sätter vi ribban högt för att inte bara uppfylla, utan att överträffa förväntningarna för vad ett hotell kan erbjuda. Vårt samarbete med RAFAEL DE LA-HOZ Architects utgör en viktig del i genomförandet av denna vision, där vi tillsammans strävar efter att skapa en arkitektur som Marbella aldrig tidigare skådat. Vi är fast beslutna att göra detta till en destination för hela året, inte bara en säsong. Vår ambition är att skapa ett landmärke som stärker Marbellas position som destination och där vårt hotell blir en destination i sig, kommenterar Quartiers VD Andreas Bonnier.

Datum 2024-06-25, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!