Quartiers har framgångsrikt slutfört försäljningen av projekt Altura160

Genom detta avslut har Taylor Wimpey, en av Storbritanniens största bostadsutvecklare med betydande verksamhet i Spanien, tagit över ägarskapet av Altura160. I och med tillträdet erhåller Taylor Wimpey möjligheten att utveckla projektet vidare, vilket innefattar byggrätter för utveckling av 60 lägenheter med tillhörande parkering. Denna försäljning är ytterligare ett kvitto på Quartiers förmåga att framgångsrikt utveckla och förädla fastighetsprojekt, samtidigt som transaktionen ger ett betydande kassaflöde och skapar förutsättningar för ytterligare investeringar och tillväxt.

Marcus Johansson Prakt, VD för Quartiers Properties, kommenterar: "Försäljningen av Altura160 till Taylor Wimpey är ett tydligt bevis på vår förmåga att generera och realisera värde från våra fastighetsinvesteringar. Denna transaktion inte bara stärker vår finansiella position, utan också vår ställning på marknaden som en pålitlig och framgångsrik fastighetsutvecklare."

Quartiers ser fram emot att fortsätta sin tillväxtstrategi och fokusera på nya spännande projekt, medan Taylor Wimpey tar nästa steg i att förverkliga potentialen i Altura160.

Datum 2023-11-14, kl 08:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!