Marcus Johansson Prakt återvänder som styrelseledamot i dotterbolag och leder omvandlingen av spansk holding till fastighetsfond

Den planerade SOCIMI-strukturen tillför många fördelar till Bolaget. Den ger direkt och enklare tillgång till den spanska kapitalmarknaden och underlättar för spanska och internationella investerare med fastighetsfokus att investera direkt i och enbart i fastighetsportföljen. Strukturen erbjuder därtill skatteincitament vilket gör bolagsformen optimal för att driva och utveckla en avkastande fastighetsportfölj i Spanien.

"Marcus tillför över 10 års erfarenhet från arbete med hotellfastigheter och finansiering samt ett omfattande kontaktnät i Spanien. Hans bidrag i verksamheten kommer att vara fokuserat på investeringar och strategisk planering avseende värdeskapande insatser i fastighetsportföljen. Vi är mycket glada att han kan delta i den expansionsplan som ligger framför oss," kommenterar bolagets VD Andreas Bonnier.

"Quartiers är bara i början av sin utvecklingsresa. De senaste årens arbete har byggt ett starkt team och intern kompetens som det nu är dags att skörda. Det är därför en ära för mig att fortsätta vara en del av detta bolag även framgent. Jag ser särskilt fram emot att fortsätta arbeta med den fastighetsrelaterade strategiutvecklingen och bidra till att tillvarata synergier mellan vår fastighetsportfölj och driften av våra hotellprojekt, vilket är en konkurrensfördel", kommenterar Marcus Johansson Prakt.

Marcus tillträder sin roll som styrelseledamot omedelbart.

Datum 2024-05-29, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.