Kommuniké från extra bolagsstämma den 20 juli 2023 i Quartiers Properties AB (publ)

REG

Vinstutdelning till preferensaktier

Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om vinstutdelning (efterutdelning) till preferensaktier med 72 öre per preferensaktie, vilket innebär en totalt utdelning om 4 874 304,96 kronor på preferensaktierna. Utbetalning av utdelningsbeloppet per preferensaktie kommer, i enlighet med Bolagets bolagsordning, ske kvartalsvis med ett belopp om 24 öre per utbetalningstillfälle. Som avstämningsdagar, före nästa årsstämma, för de kvartalsvisa utdelningarna fastställdes den 30 september 2023, 30 december 2023 och 31 mars 2024 (eller närmast föregående bankdag, i enlighet med Bolagets bolagsordning). Utbetalning av utdelningsbeloppet per preferensaktie beräknas ske den tredje vardagen efter respektive avstämningsdag och genomförs av Euroclear Sweden AB.

För mer detaljerad information om innehållet i beslutet hänvisas till kallelsen som finns tillgänglig på Bolagets webbplats, https://quartiersproperties.com/for-investerare.  

Datum 2023-07-20, kl 11:47
Källa Cision
Bifogade filer
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet