Boho Club Hotel tar marknadsandelar och noterar kraftig försäljningstillväxt under juni - Försäljningen under sommaren bedöms öka med 10% jämfört med föregående år

Boho Club har under det första halvåret, där även årets svagaste månader inkluderas, uppnått en beläggningsgrad om 67% att jämföra med genomsnittet för Marbella om 61%. Det visar på Boho Clubs förmåga att ta marknadsandelar i takt med att såväl utbud som efterfrågan ökar på Marbellas hotellmarknad.

"Det är glädjande att se en så stark försäljningstillväxt och ökade marknadsandelar för Boho Club Hotel. Vår ökade beläggning, som överträffar Marbellas genomsnitt, visar att våra strategiska satsningar på kvalitet och kundupplevelse ger resultat," säger Andreas Bonnier, VD för Quartiers. "Vi förväntar oss att denna positiva trend fortsätter, särskilt med de lovande bokningstrenderna vi ser inför sommarmånaderna."

"Marbella har cementerat sin status som en toppdestination för lyxturism, och vår prestation på Boho Club bidrar till detta rykte. Vår förmåga att attrahera och behålla gäster i en konkurrensutsatt marknad bekräftar styrkan i vårt hotellkoncept och vårt teams engagemang," fortsätter Andreas Bonnier. "Med den förväntade tillväxten om 10% under juli till augusti är vi optimistiska inför framtiden och ser fram emot att fortsätta vår expansion."

Boho Club Hotels prestation jämfört med Marbellas totala beläggning understryker bolagets förmåga att inte bara följa marknadstrender utan också att sätta egna höga standarder för service och kvalitet. Detta har resulterat i en ökad försäljning och en starkare marknadsposition, vilket ytterligare stärker varumärket Boho Club inför den förestående europeiska expansionen.

Datum 2024-06-27, kl 11:36
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.