Boehringer Ingelheim tecknar tvåårsavtal med Qlucore

Boehringer Ingelheim har tecknat ett licensavtal på två år till ett värde av ca 1,67 MSEK för användning av programvaran Qlucore Omics Explorer. Boehringer Ingelheim tillhör sedan tidigare Qlucores kunder och är ett ledande läkemedelsföretag med forskning och utveckling på ett flertal platser i världen. Licenserna möjliggör global användning av programvaran.

Qlucore Omics Explorer är en programvara för forskning inom läkemedel och bioteknik, både för kommersiella och akademiska användare. Genom interaktiv visualisering kombinerat med snabba beräkningar får användaren möjlighet att hitta väsentlig information i de ofta stora och komplexa datamängderna. Programvaran används idag av forskare i fler än 200 organisationer i fler än 20 länder, och det har publicerats mer än 1000 vetenskapliga artiklar där programmet använts.

”Vi är oerhört stolta över att Boehringer Ingelheim åter igen har valt att beställa Qlucore Omics Explorer-licenser för användning i sin forskning och utveckling.”, säger Carl-Johan Ivarsson, vd för Qlucore.

Datum 2024-01-11, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!