Qliro fördjupar betalpartnerskap – först med att gå live med Trustlys nya användarupplevelse

Qliro har fördjupat sitt partnerskap med Trustly och blir den första partnern i Norden som gör full utrullning av Trustlys nya expressupplevelse för ett bättre och mer personifierat betalflöde. Lösningen erbjuds till hela Qliros handlar-nätverk.

Genom Trustlys nya motor för direktbankbetalningar kommer konsumenterna att kunna få en personifierad upplevelse i Qliros kassa som förenklar betalprocessen vid köp med Trustly hos samtliga handlare.

Qliro blir den första nordiska partnern som implementerar lösningen. Redan idag har det aktiverats hos 70 procent av de befintliga handlarna. Detta är ett självklart led i Qliros målsättning att alltid förenkla betalningar på nätet utan att tumma på säkerheten. Givet Qliro breda kundbas av e-handlare skapar det skalfördelar för Qliros kunder globalt.

”Det känns kul att som första partner erbjuda en konkurrenskraftig betalmetod inom direktbetalningar genom Trustly. Det går helt i linje med vårt optimeringsarbete för att både öka konverteringen för våra handlare samt förbättra betalupplevelsen för våra handlares kunder”, säger Christoffer Rutgersson, VD på Qliro.

“Trustlys nya upplevelse drivs av vår betalmotor Azura som triangulerar utifrån 1,2 miljarder datapunker för att erbjuda varje kund ett personligt betalflöde, oavsett vilken handlare eller device. Det skalar bort flera onödiga steg i kassan men bevarar den höga säkerheten. Samarbetet med Qliro och integrationen av lösningen i Qliros kassa har gått snabbt och smidigt och vi är glada över att lösningen redan är live för merparten av Qliros handlare”, säger Johan Tjärnberg, VD på Trustly.

Om Trustly
Trustly är en global betalmetod. Trustly kopplar samman världsledande varumärken med miljontals konsumenter som på ett säkert och bekvämt sätt kan överföra pengar, betala och få återbetalningar direkt. Trustly hanterar hela betalningsflödet och förbättrar användarupplevelsen för över 8 300 företag i 33 länder och åt 650+ miljoner konsumenter via 12 000 banker. Pionjär som gav upphov till Open Banking är Trustly idag en plattform som möjliggör nya tekniska lösningar och produkter.

Trustly är ett licensierat betalningsinstitut enligt det andra betaltjänstdirektivet (PSD2) och under tillsyn i Europa av den svenska Finansinspektionen. I USA är Trustly statligt reglerad vilket är ett krav för att kunna betjäna de marknader de riktar sig mot. Läs mer om Trustly på www.trustly.com.

Datum 2023-06-01, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!