Qliro blir ny betalpartner till Syster P

Qliro har blivit ny betalpartner till Syster P, ett profilerat varumärke för moderna tidlösa smycken i återvunnet silver. Partnerskapet medför att Qliros checkout-lösning kan användas på alla Syster P:s marknader runt om i världen. Syster P onboardades på Qliros plattform den 3 maj 2023.

Syster P är ett populärt varumärke för tidlösa smycken i 100 procent återvunnet silver, däribland deras populära bokstavssmycken. Som ett led i sin tillväxtresa har Syster P valt Qliro som betalpartner för sin e-handel.

”Syster P är en imponerande e-handlare med försäljning över hela världen och vi är mycket glada att nu kunna erbjuda vår betallösning till Syster P:s kunder. Vi ser fram emot att få vara med och stödja Syster P i deras fortsatta tillväxtresa och stärka vår position som betalpartner till e-handlare”, säger Christoffer Rutgersson, VD för Qliro.

”Med Qliro får vi en lyhörd partner med en bra betallösning för både e-handlare och konsument. Vi får möjlighet att erbjuda flera attraktiva betalalternativ till våra kunder på våra viktigaste marknader med enkel och effektiv administration för oss”, säger Annikki Schaeferdiek, VD och medgrundare av Syster P.

Om Syster P
Syster P, grundat av systrarna Emma Haegerström och Annikki Schaeferdiek, skapar moderna tidlösa smycken av 100% återvunnet silver med en genuin känsla för hantverket. Att boosta kvinnor och dela glädje med en personlig touch har blivit essensen av deras varumärke. Syster P satsar på en global expansion samtidigt som de har ett tydligt hållbarhetsfokus där de strävar efter att vara en förebild i sin bransch. För mer information om Syster P, besök: www.systerp.com/se/om-oss/

Datum 2023-05-04, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!