Qliro blir ny betalpartner till Skruvat Reservdelar och Bythjul Norden

MAR

Qliro har idag tecknat avtal med e-handlarna AB Skruvat Reservdelar och Bythjul Norden AB som ingår i den internationella koncernen Mobivia Groupe. De nya avtalen inkluderar Qliro Checkout för att hantera både Pay Now och Pay Later-volymer och förväntas bidra med en årlig försäljningsvolym överstigande 1 miljard SEK som kommer att processas inom Qliros betaltjänst Unified Payments. E-handlarna förväntas gå live på Qliros plattform senast under det tredje kvartalet 2024. Avtalen stärker Qliros position som en ledande leverantör av betallösningar för snabbt växande e-handlare.

"I linje med vår strategi att växa inom affärsområdet Payment Solutions är vi entusiastiska över att välkomna både Skruvat och Bythjul till Qliros plattform. Genom vår checkout-lösning ser vi fram emot att stötta handlarna med viktiga funktioner för optimerad konvertering och ökad merförsäljning samt för att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi är naturligtvis stolta över förtroendet som ny betalpartner till fler av Sveriges ledande e-handlare och ser fram emot att stötta de båda handlarna framgent," säger Christoffer Rutgersson, vd, Qliro.
 
”Vi är väldigt glada över att inleda ett nytt samarbete tillsammans med Qliro. De är inte bara en leverantör av betaltjänster, utan en strategisk samarbetspartner som delar vår vision om att skapa branschens bästa kundupplevelse. Vi ser fram emot att genomföra gemensamma initiativ som syftar till befästa vår position som marknadsledare i Norden,” säger Claes Kjelldorf, vd, Skruvat & Bythjul

De nya avtalen som inkluderar tjänster för både Pay Now och Pay Later förväntas bidra med en årlig försäljningsvolym överstigande 1 miljard SEK. Betalningarna kommer att processas inom Qliros betaltjänst Unified Payments som lanserades under andra kvartalet 2023.

Betaltjänsten Qliro Unified Payments är ett nytt helhetserbjudande som innebär att Qliro paketerar alla relevanta betalmetoder, inklusive betalflöden samt relaterade processer.
På så sätt medför Unified Payments förenklad administration och rapportering för befintliga handlare samt snabbare onboardingprocess av nya handlare.
 
Skruvat och Bythjul är Nordens största e-handlare inom sina respektive nischer. Skruvat inom reservdelar och Bythjul inom bildäck samt fälgar. De båda bolagen har ett nära samarbete och ingår i den internationella koncernen Mobivia Groupe som driver Europas största fristående verkstadskedjor med verksamhet i 21 länder och över 23 000 anställda.

Datum 2024-01-31, kl 16:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!