Qliro blir ny betalpartner till Proteinbolaget

Qliro har idag tecknat avtal med Proteinbolaget, en av Sveriges ledande e-handlare inom hälso- och träningsprodukter. Avtalet avser användandet av Qliros checkout-lösning och ingår i segmentet större handlare (”Enterprise”). Proteinbolaget förväntas gå live på Qliros plattform under det andra halvåret 2023. Affären stärker Qliros position som en ledande leverantör av betallösningar för snabbt växande e-handlare.

"Vi är entusiastiska över att allt fler e-handlare uppskattar vårt engagemang för att stödja dem på deras tillväxtresa. Genom Qliros checkout-lösning kan Proteinbolaget dra nytta av viktiga funktioner för att optimera konvertering, driva merförsäljning och bygga lojala, återkommande kundrelationer. Vi är stolta över att bli Proteinbolagets nya betalpartner och ser fram emot att stötta dem framgent," säger Christoffer Rutgersson, vd, Qliro.

”Med Qliro får vi en proaktiv betalpartner som hjälper oss med konverteringshöjande åtgärder vilket är en viktig del i vår lönsamma tillväxtstrategi mot målet om en halv miljard i omsättning 2025. Vi vill bygga Nordens mest uppskattade destination för träning och hälsa och är glada över att kunna erbjuda Qliro till våra kunder,” säger Mårten Åkeson, vd och grundare, Proteinbolaget.

Qliro lanserade 2022 en ny strategi med ett stärkt fokus på att bli förstahandsvalet som betalpartner till snabbt växande små och medelstora (SME) samt stora (enterprise) e-handlare. Sedan dess har bolaget lanserat flera nya funktioner för förbättrad konvertering i bolagets checkout-lösning, t.ex. pre-scoring, optimering av kortbetalningar samt möjlighet att spara sitt konto med Trustly Express.
 
Om Proteinbolaget
Proteinbolaget är en av Sveriges ledande onlinebutiker inom kosttillskott, hälsotillskott, träningskläder och träningstillbehör. Bolaget erbjuder en stor variation av hälsoprodukter, kläder och redskap från många olika ledande varumärken. Under 2022 omsatte Proteinbolaget cirka 230 mkr.

Datum 2023-07-10, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!