CFO Robert Stambro lämnar Qliro

MAR

Qliro meddelar idag att bolagets CFO, Robert Stambro, har beslutat sig för att lämna sin position på Qliro för nya utmaningar under hösten. Han kommer att kvarstå i sin roll till den 20 juli 2024 för att säkerställa en ordnad övergång. Mikael Rahm, tidigare CFO på bland annat PayEx, har utsetts till interim CFO. En rekryteringsprocess för att hitta en permanent efterträdare inleds omedelbart.

"Robert har under sina fem år som CFO på Qliro spelat en nyckelroll i bolagets framgång och starkt bidragit till vår nuvarande position på marknaden. Han var med och ledde börsnoteringen för Qliro som ett fristående bolag på Nasdaq Stockholm 2020 och har de senaste åren varit en ovärderlig tillgång för den nya ledningsgruppen i samband med Qliros transformation. Roberts expertis har varit viktig för genomförandet av vår uppdaterade strategi och vårt lönsamhetsprogram. Som en följd av detta blev 2023 Qliros första lönsamma helår sedan noteringen och vi har nu fem lönsamma kvartal i ryggen. Han lämnar med flaggan i topp", säger Christoffer Rutgersson, vd, Qliro.

"Jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans under min tid på Qliro. Det har varit en fantastisk resa och jag har full tilltro till att bolaget kommer att fortsätta sin positiva utveckling. Med tanke på den betydande transformation Qliro har genomgått de senaste åren ser jag detta som ett bra tillfälle att lämna över till min efterträdare för att bygga vidare på den grund som nu är lagd för storskalig tillväxt och lönsamhet", säger Robert Stambro, CFO, Qliro.
 
Mikael Rahm har utsetts till interim CFO efter Robert Stambro som kvarstår till den 20 juli 2024 för att säkerställa en ordnad övergång. Mikael Rahm har gedigen erfarenhet från betalbranschen och kommer senast från rollen som CFO på PayEx. Mikael har tidigare arbetat som bland annat CFO på Bambora samt som CFO på säkerhetsföretaget Prosero Security Group och Synsam. En rekryteringsprocess för att hitta en permanent CFO inleds omedelbart.

Datum 2024-06-10, kl 08:55
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.